MAGGA

Ann-Mari Pettersen Magga er komponist med fordypning i filmmusikk fra Noroff i Oslo og filmmusikk komposisjon fra Høgskolen i Lillehammer. Før studiene i filmmusikk studerte hun musikkpedagogikk ved Høgskolen i Hedmark og gikk flere år i lære hos samtidskomponist Bjørn Sverre Kristensen. 

Ann-Mari sin musikk har tydelig fokus på klang og melodilinjer. Hun eksperimenterer på tvers av sjangre og gjerne også elektroakustisk. Hun har komponert flere stykker for vokal, soloinstrument, strykekvartett og orkester. Som filmkomponist har hun skrevet musikk til flere kortfilmer som er vist på festivaler over hele verden, blant annet «Kulturen» som vant flere internasjonale priser og ble nominert til Amandaprisen i 2019. 

Ann-Mari er oppvokst i Porsgrunn, Skien og Larvik, og har også samiske røtter i Tana i Finnmark. Etter over 20 år i Oslo flyttet flyttet Ann-Mari i 2022 til Granavollen i Gran kommune, hvor hun i samarbeid med forfatter Leif Høghaug (som blant annet oversetter «Finnegans Wake») skriver et rekviem under tittelen «Forsoning». 

«Forsoning» urfremføres i Nikolai- og Mariakirken (søsterkirkene) 20. oktober 2023. Her virker Ann-Mari som både produsent og komponist, og prosjektet vil resuletere i en rekke konserter for kor, solister, strykere, Langeleik etter arven fra Telemark og et elektronisk landskap inspirert av hennes samiske identitet.

Euphoria Studio jobber med PR og markedsføring for MAGGA.
Kontakt: Marianne Lauritzen | E-mail