Def Leppard | Def Leppard

Ear Music

def leppard coverDef Leppard er ute med sitt første studioalbum siden 2008. Men disse sju årene har de ikke utnyttet spesielt godt. Det har ikke skjedd mye nytt med de britiske leopardene.

Åpningslåta, og første singel ut, har vi hørt før. «Let’s Go» høres nemlig ut som en dårligere utgave av «Pour Some Sugar On Me». Hele albumet bærer preg av at gutta er tomme for nye ideer og henter inspirasjon fra ikke bare egne gamle låter, men også andres. Låta «Energised» kunne like gjerne vært en Backstreet Boys låt, «Sea Of Love» vekker assosiasjoner til Tears For Fears’ «Sowing The Seeds Of Love» og «Man Enough» minner kraftig om Queen’s «Another One Bites The Dust».

Jeg sitter igjen med inntrykket av å ha hørt på en popskive. Her var det skremmende lite rock’n’roll. Og når de heller ikke har utviklet seg stort siden 80-tallet, og attpåtil mangler de store hit’ene, ja da blir det ganske så kjedelig. Såpass lite oppfinnsomme har de blitt at de ikke kom på et navn på skiva en gang. Jeg er redd dette navnløse albumet fort havner i glemmeboka.

3/6 Marianne Lauritzen

Utgivelsesdato: 30.10.2015